Vuoden 2024 paras blenderi

Vuoden paras blenderi
Meidän suosituimmat tuotteet

Blenderi löytyy jo useimmista talouksista, sillä saahan sen avulla valmistettua tuossa tuokiossa erilaisia ruokia, välipaloja ja jälkiruokiakin. 

Nykyään itsevalmistetut terveelliset smoothiet ovat nousseet suosioon, ja terveysboomin myötä myös blenderien käyttö on yleistynyt, joten luonnollisesti myös tarjontakin on kasvanut. 

Markkinoilla onkin saatavilla blendereitä joka lähtöön: on yksinkertaisia malleja kevyeen käyttöön ja järeämpitehoisia laitteita kovaan käyttöön. 

Paitsi tehoissa, myös blenderien muotoiluissa on eroavaisuuksia. Näppäränkokoisissa sporttiblendereissä on mukana muovipullo, johon smoothien voi helposti valmistaa ja jonka voi ottaa helposti mukaan. 

Perusmallin blendereissä on yleensä lasikannu, jossa ainesosat voi sekoittaa ja kaataa sitten laseihin. Useimmiten isommissa huippuluokan blendereissä on tilava muovikannu, jossa saa näppärästi valmistettua isompia annoksia.

Koska blendereitä on markkinoilla niin useita, oikeanlaisen laitteen valinta voikin osoittautua melkoisen haastavaksi. Tästä artikkelista löytyy varmasti paras blenderi jokaiselle, jolle asia on ajankohtainen

Millaiset kriteerit blenderin valinnassa sitten pitää ottaa huomioon? Ainakin kannattaa miettiä millaiseen käyttötarkoitukseen laite ostetaan, onko se tarpeeksi kestävä, onko sitä helppo käyttää, onko se tarpeeksi tehokas ja miellyttääkö ulkonäkö silmää.

Mielestämme parhaat blenderit ovat:

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Vitamix Ascent A2500 on laite, jonka käyttö on yksinkertaista ja vaivatonta. Tässä laitteessa on yhdistetty premiumtason desingnia ja kaikkein älykkäintä tekniikkaa jotta onnistut tekemään täydellisiä luomuksia kovimmistakin raaka-aineista. 

Kolme pikaohjelmaa smoothieille, kuumille keitoille sekä jäisille jälkiruoille. Digitaalinen ajastin varmistaa aina oikean koostumuksen. Vitamixin kannu on itsestään puhdistuva eli kaada vain kannu puolilleen vettä ja lisää sekaan pari tippaa käsitiskiainetta. 

Surauta pari kertaa ja anna koneen pyöriä täydellä teholla 20-60 sekuntia. Nopea huuhtelu vedellä ja kannu on jälleen käyttövalmis! Kannu kestää myös astianpesukoneen, joten se on helppo puhdistaa myös siellä. 

Ostamalla Vitamixin saat takuulla korkealaatuisen laitteen moneksi vuodeksi ja pidempäänkin. Monesti Vitamixit periytyvät myös sukupolvelta toiselle. Vitamix myöntääkin laitteelle 10 vuoden takuun. 

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Hamilton Beach Professional Blender on uskomattoman kestävä laite, jossa yhdistetty miellyttävällä tavalla ammattitaitoa, eleganssia ja laatua. Hamiltonin blenderi on todella tehokas myös ammattikäyttöön soveltuva tuote. 

Erinomainen valinta kun haluat sekoittaa, silputa, murskata ja blendata korkeimmalla mahdollisella tarkkuudella. Tälle teholaitteelle mikään ei ole mahdotonta! 

Hamilton Beach antaakin laitteelle 8 vuoden takuun, joten kyseessä on varmasti laadukas blenderi useaksi vuodeksi eteenpäin. 

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Wilfa Blender BLS-1200S on helppokäyttöinen ja tehokas blenderi, jossa on tilava 1,8 litran lasikannu mitta-asteikolla ainesosien mittausta varten. Kannessa olevasta täyttöaukosta on helppo lisätä raaka-aineita laitteen ollessa käynnissä. 

Blenderissä on tehokkaat terät myös jäiden murskaukseen ja tuote on helppo purkaa ja kasata irrotettavan terän ansiosta. 

Laitteessa on vaivaton puhdistustoiminto, eli kannun voi puhdistaa täyttämällä se puolilleen vettä ja lisäten pari tippaa astianpesuainetta sekä käynnistäen puhdistusohjelman. 

Wilfa myöntää laitteelle 5 vuoden takuun. 

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Bosch MMBM7G3M Blender on tarpeeksi tehokas kaikkiin käyttötarkoituksiin. Korkealaatuinen ThermoSafe -lasi on turvallinen niin kuumien keittojen kuin kylmien juomienkin valmistukseen. 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on loistava sekoittamiseen ja hienontamiseen. Soveltuu myös jääkuutioiden sekä pakastettujen hedelmien käsittelyyn. 

Terä on irrotettavissa puhdistuksen helpottamiseksi ja muut osat ovat pestävissä astianpesukoneessa mutta ei moottoriosa. Tritan-varusteet ovat sekä kestäviä että makuneutraaleja. Kaikki muoviosat, jotka ovat kosketuksissa ruokaan, ovat BPA-vapaita. 

Saatavilla näistä verkkokaupoista:

OBH Nordica Twister Go -tehosekoittimella voi valmistaa vaivattomasti terveellisiä smoothieita ja muita juomia ja napata ne pullossa mukaan töihin, kouluun tai salille. 

Laitteessa on tehokas 300 W moottori pulssitoiminnolla, ja sen mukana tulee kaksi BPA-vapaata pulloa. Blenderi sekoittaa myös jäiset vihannekset sekä hedelmät ja murskaa jäätä.

Tehosekoittimessa on pulssitoiminto, jonka avulla voit luoda haluamiasi juomia. Laitteen mukana tulee 2 BPA-vapaata pulloa 0,6 l tilavuudella, jotka voit ottaa näppärästi mukaasi.

Saatat pitää myös näistä:

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen