Wilfa Power Crush PB-1600S

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Wilfa Power Crush PB-1600S

Wilfa Power Crush PB-1600S on Wilfan tehokkain korkeanopeuksinen tehosekoitin ja tarjoaa raakaa voimaa keittiöösi! Jopa 33 000 kierrosta minuutissa ja edistyksellinen kuuden terän teräyksikkö hienontaa ongelmitta hedelmät, vihannekset, siemenet ja pähkinät. Power Crush -tehosekoittimessa on kolme valmista ohjelmaa: smoothie, kastike ja jäänmurskaus. Tehosekoittimessa ei ole lämpölevyä, mutta voit siitä huolimatta valmistaa tällä tehosekoittimella myös lämpimät keitot: korkea kierrosnopeus lämmittää kannun sisällön muutamassa minuutissa.

Sisältää mitta-asteikon, joten voit lisätä aineksia astiaan laitteen käydessä. Siinä on kätevä täyttöaukko, joten voit lisätä ainesosia jatkuvasti. 6 vahvaa terää ruostumattomasta teräksestä, jotka voivat kestää kaiken, sekä lämmönkestävä ja särkymätön BPA-vapaa muovinen astia, joka kestää jopa 95 asteen lämpötiloja.

Tehosekoitin on varustettu 1600 watin teholla ja kuumuutta 95º C saakka kestävällä, kevyellä Tritan-muovikannulla.

Ominaisuudet:

  • Teho 1600 W
  • 33000 RPM (kierrosta minuutissa)
  • Portaaton nopeudensäätö
  • 3 esiasetettua ohjelmaa + pulssitoiminto
  • Kestävä Tritan muovikannu 2 l kestää kuumuutta 95°C, BPA-vapaa
  • Mukana painin
Sirja

Sirja

Kirjoittaessa kehität sekä taitojasi, että tietojasi sekä mielikuvitustasi. Olen aina kirjoittanut, ja se on auttanut minua tutustumaan uusiin puoliin itsessäni sekä lisännyt itsevarmuutta. Tänä päivänä blogien avulla kaikki kirjoitukset ja artikkelit ovat kaikkien saatavilla, jotka haluavat tutustua ja oppia uusia asioita. Haluan herättää keskustelua sekä vaihtaa erilaisia näkemyksiä aiheesta kanssanne, tervetuloa tutustumaan blogiini.

Leave a Replay

Blenderi.fi

Sivuston tarkoitus on vertailla markkinoilla olevia tehosekoittimia ja muita kodin sähkölaitteita. Toivottavasti vertailumme ja taustatyömme auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman laitteen ja olet sen käyttöön tyytyväinen.

Viimeisimmät Artikkelit

Tilaa Blenderi.fin uutiskirje