Superfoodit netistä

Tässä listaus suomalaisista verkkokaupoista, jotka myyvät superfoodeja ja muita hyvinvointituotteita edulliseen hintaan:

Kevytkauppa.fi

Ateriankorvikkeita ja proteiinituotteita laihduttajalle ja salitreenin yhteyteen.

“Kevytkauppa myy xtravaganzan painonpudotustuotteita netissä. Voit siis tilata laadukkaat, testatut ja turvalliset tuotteet vaikka suoraan kotiisi. Tämän lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muitakin tuotteita ja tarvikkeita painonpudotukseen ja kevyempään elämään. Tarjoamme myös tietoa laihduttamisesta, jotta onnistuisit varmasti omissa tavoitteissasi.”

Hyvinvoinnin.fi

Hyvinvoinnin.fi on turkulaislähtöinen, suomalaisessa perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin verkkokauppa. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme hyvinvointia ja tarjota heille parasta palvelua verkossa. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä.

Suuri superfood-verkkokauppa. Laajasta valikoimasta yli 4000 tuotetta, eli kaikki mitä tarvitset ja vielä edulliseen hintaan. Valikoimassa myös FitFarmin tuotteet!

Fitnessfirst.fi

FitnessFirst on 2010 vuonna perustettu perheyritys, jonka toiminnan kulmakivenä on aina ollut tinkimätön laatu ja edulliset hinnat.

FitnessFirst sai alkunsa vuonna 2009 kun Lasse, perustaja itse tilasi raaka-aineita ympäri maailmaa omaan käyttöön, kun Suomesta ei löytynyt vastaavia tuotteita. Intohimo ja kiinnostus omaa terveyttä ja suorituskykyä kohtaan kasvoi entisestään ja ympärillä olevat kaverit innostuivat Lassen ”höpinöistä” ja Lassen opiskellessa Tiimiakatemialla hänen valmentaja kannusti Lassea tekemään intohimosta liiketoimintaa ja siitä se ajatus lähti.

Fitnesstukku.fi

Pohjoismaiden johtavana lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppana Fitnesstukku.fi tarjoaa kaiken tasoisille urheilijoille heidän tarvitsemansa lisäravinteet, urheiluvaatteet ja varusteet sekä inspiraatiota aktiiviseen elämäntapaan.

Ruokavaliot.fi kuva

Ruokavaliot.fi

Ruokavaliot.fi on itsenäinen nettiruokakauppa, joka toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Kauppa on keskittynyt erikoisruokavalioihin, kuten gluteeniton, vegaaninen, ekologinen, terveellisempi ja kestävä ruokavalio. Ajatuksemme on luoda korkealaatuisten raaka-aineiden saatavuutta, riippumatta siitä, missä päin maata asutaan – maalla vaiko kaupungissa.