Kenwood Limited-tehosekoittimien arvostelu/kokemuksia

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Kenwood Limited on brittiläinen kodinkoneita valmistava yritys jo yli seitsemänkymmenen vuoden takaa. Heidän tunnetuimpia tuotteita ovat keittiön monitoimikoneet, mutta niiden lisäksi Kenwood Limited valmistaa esimerkiksi kattiloita, leivänpaahtimia sekä tehosekoittimia, joihin tutustutaan tässä artikkelissa paremmin. 

Kenwood-logo

Asioita, joita miettiä ennen tehosekoittimen ostoa

Tehosekoitin on monikäyttöinen työväline keittiössä. Sillä valmistuu taikinat, smoothiet, mehut, drinkit sekä sosekeitot. Terveellisten elämäntapojen yleistyttyä myös tehosekoittimien valikoima on laajentunut valtavasti. Uutta tehosekoitinta ostaessa kannattaa ottaa huomioon monta asiaa, kuten tehosekoittimen kannun koko, materiaali sekä sen lämpötilan kestävyys, moottorin teho sekä hinta. Toisille tärkeää on, että tehosekoitin on hiljainen sekä ulkonäöllisesti keittiön sisustukseen sopiva.

Kenwood Limited-tehosekoittimia

Kenwood Limited SB255 -tehosekoitin

Kenwood Limited SB255

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 1.5 litra
Tyyppi: Blenderi
Teho: 500 W

Kenwood Limitedin SB255 -tehosekoitin sijoittuu hintaluokassa matalalle, mitä Kenwoodin tehosekoittimiin tulee, alle sadan euron. Laitteessa on 500 watin moottori sekä 1,5 litran muovikannu. Tässä tehosekoittimessa on kolme sekoitusnopeutta, siitä löytyy myös oma ohjelma jään murskaukselle. Terä on ruostumatonta terästä. 

Muovinen kannu tarkoittaa sitä, ettei se kestä kuumaa, eli kuumien keittojen valmistaminen SB255-tehosekoittimella ei onnistu. Laite on tehokas ja hintansa väärti.

Kenwood Limited Kmix -tehosekoitin BLX750

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 1.6 litra
Tyyppi: Blenderi
Teho: 800 W

Kenwood Limitedin Kmix -tehosekoitin sijoittuu hintaluokassa keskivaiheille, hieman yli sadan euron. Moottorissa on tehoja 800 wattia ja 1,6 litran ThermoResist-lasikannu kestää nimensä mukaisesti kuumiakin aineksia. 

Kokemuksien mukaan Kmix -tehosekoitin on hintansa arvoinen. Se on tehokas ja laadukas. Kansi on todella tiukka, joten sitä irrottaessa täytyy olla varovainen, ettei smoothie roisku ympäriinsä. Kannen korkki on heikosti kiinni, joten siitä täytyy pitää kiinni laitteen ollessa päällä. Lasikannu on painava, joten sen käsitteleminen on toisinaan kömpelöä.

Kenwood Limited Blend-X-Pro -tehosekoitin

Kenwood Limited Blend-X Pro BLM800

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 1.6 litra
Tyyppi: Blenderi
Teho: 1200 W

Kenwood Limitedin hintavimpiin tehosekoittimiin kuuluu Blend-X-Pro -tehosekoitin, jonka moottorin teho on jopa 1600 wattia. Kannun tilavuus on kaksi litraa ja se on valmistettu Tritan-muovista. Laitteessa on kolme esiasetetusta, sekä useita nopeusasetuksia ja pulssitoiminto. 

Kokemuksien mukaan Blend-X-Pro on tehokas ja sopii vaativaankin käyttöön. Smoothiet valmistuvat sillä hetkessä. Laitteen moottori ei ole yhtä kovaääninen, mitä usein blendereistä saattaa olettaa. Se on kuitenkin suuri, joten se vie paljon tilaa keittiössä. Laite on melko hintava,joten sen ostamista kannattaa harkita tarkkaan.

Vastaavia tehosekoittimia muilta merkeiltä

Wilfa Activlife -tehosekoitin

Wilfan Activelife -tehosekoitin sijoittuu alle sadan euron hintaluokkaan. Se on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, sillä 0,8 litran lasikannun lisäksi pakettiin kuuluu muovipullo, johon smoothiet voi valmistaa suoraan. Tehoja sen moottorissa on 800 wattia, samoin kun Kenwood Limitedin SB255 -tehosekoittimessa, jonka kanssa Activelife kilpailee samassa hintaluokassa. Laitteessa on ohjelmat soft ja hard.

Nutri Ninja BL450 -tehosekoitin

Ninja Nutri BL450

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 0.65 litra
Tyyppi: Blenderi
Teho: 900 W

Nutri Ninja BL450 -tehosekoitin on hinnaltaan hieman yli sata euroa kuten Kenwoodin Kmix -tehosekoitin. Nutri Ninjan tehosekoittimessa on tehoja 900 wattia ja paketissa tulee mukana muoviset 500ml ja 600ml pullot, joita on mahdollista ostaa myös lisäosina. Juomat valmistetaan siis suoraan pulloihin. Osat ovat konepestäviä. 

Kokemuksien mukaan Nutri Ninjan BL450 -tehosekoitin on kätevä mukaan otettavien pullojen ansiosta, sillä turhaa tiskiä ei tule. Toisaalta sillä ei voi valmistaa suuria annoksia kerrallaan. Laite on tehokas ja murskaa myös jään sileäksi.

Bosch Vitaboost -tehosekoitin

Bosch VitaBoost MMBH6P6B

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 2 litra
Tyyppi: Blenderi
Teho: 1600 W

Bosch Vitaboost on hintavampi tehosekoitin, kuten Kenwood Limitedin Blend-X-Pro. Watteja näissä tehosekoittimissa on saman verran: 1600. Vitaboostissa on kaksi-litrainen Tritan-kannu, aivan kuten Blend-X-Pro:ssa. Kokemuksien mukaan laitteen hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja se on saanut plussaa astianpesukoneen kestävyydestä. 

Lopetus

Kenwood Limited on kokenut kodinkoneiden valmistaja, joten heidän tuotteisiinsa voi luottaa. Tehosekoittimia heidän valikoimaansa kuuluu useita, joten valinnan varaa on. Kenwood 

Limitedin tuotteet ovat kauniita ja sopivat ulkonäöllisesti erityisen hyvin keittiöön, josta löytyy jo ennestään merkin tuotteita, sillä kaikki heidän tuotteensa seuraavat samanlaista linjaa.

Sirja

Sirja

Kirjoittaessa kehität sekä taitojasi, että tietojasi sekä mielikuvitustasi. Olen aina kirjoittanut, ja se on auttanut minua tutustumaan uusiin puoliin itsessäni sekä lisännyt itsevarmuutta. Tänä päivänä blogien avulla kaikki kirjoitukset ja artikkelit ovat kaikkien saatavilla, jotka haluavat tutustua ja oppia uusia asioita. Haluan herättää keskustelua sekä vaihtaa erilaisia näkemyksiä aiheesta kanssanne, tervetuloa tutustumaan blogiini.

Leave a Replay

Blenderi.fi

Sivuston tarkoitus on vertailla markkinoilla olevia tehosekoittimia ja muita kodin sähkölaitteita. Toivottavasti vertailumme ja taustatyömme auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman laitteen ja olet sen käyttöön tyytyväinen.

Viimeisimmät Artikkelit

Tilaa Blenderi.fin uutiskirje