Kenwood Chef XL Titanium

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Kenwood Chef XL Titanium

Uudessa Kenwood Chef Titaniumissa on voimaa kuin pienessä kylässä! Teräsrungolla ja rattaistolla varustettu huipputehokas 1700W moottori sekoittaa, vatkaa ja vaivaa planetaarisesti raskaimmatkin taikinat ja kestävyys on omaa luokkaansa. Kenwood SystemPro on merkki huippulaadusta ja siitä, että myyntipakkauksen mukana tulevat kulhotyökalut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja Chef XL Titanium yleiskoneen myyntipakkaukseen ne kuuluvat.

Mukana tulee yhteensä viisi kulhotyökalua: Teräksiset spiraalitaikinakoukku, K-vatkain ja tehovispilä sekä flexivatkain ja uusi taittelutyökalu mousseille, maccaroneille ja kohokkaille. Markkinoiden laajin lisälaitevalikoima tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia. Saatavilla on melkein mitä vain aina tehosekoittimesta viljamyllyyn tai teholeikkurista jäätelökoneeseen.

Kenwood Chef XL Titaniumin Ominaisuudet:

  • Teräksisellä voimansiirrolla varustettu 1700W moottori
  • 6,7L tilava teräskulho kahvoilla ja mitta-asteikolla
  • Mukana 5 SystemPro TM kulhotyökalua: Teräksiset spiraalitaikinakoukku, K-vatkain ja tehovispilä sekä flexivatkain ja taittelutyökalu
  • Myyntipakkauksen paino 24,9kg
  • Avattava ja lukittava yläosa
  • Roiskesuoja – Kaksiosainen ja helposti paikalleen liu’utettava roiskesuoja isolla syöttöaukolla.
  • Moottorilla 10 vuoden takuu
Sirja

Sirja

Kirjoittaessa kehität sekä taitojasi, että tietojasi sekä mielikuvitustasi. Olen aina kirjoittanut, ja se on auttanut minua tutustumaan uusiin puoliin itsessäni sekä lisännyt itsevarmuutta. Tänä päivänä blogien avulla kaikki kirjoitukset ja artikkelit ovat kaikkien saatavilla, jotka haluavat tutustua ja oppia uusia asioita. Haluan herättää keskustelua sekä vaihtaa erilaisia näkemyksiä aiheesta kanssanne, tervetuloa tutustumaan blogiini.

Leave a Replay

Blenderi.fi

Sivuston tarkoitus on vertailla markkinoilla olevia tehosekoittimia ja muita kodin sähkölaitteita. Toivottavasti vertailumme ja taustatyömme auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman laitteen ja olet sen käyttöön tyytyväinen.

Viimeisimmät Artikkelit

Tilaa Blenderi.fin uutiskirje