Electrolux-tehosekoittimien arvostelu

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Electrolux on valmistanut kodinkoneita jo sadan vuoden ajan, ja onkin yksi alansa johtavista merkeistä. Pienkodinkoneiden Electroluxin valikoimaan kuuluu esimerkiksi jääkaapit, pakastimetsekä liedet. Tehosekoitinmalleja Electroluxin valikoimaan kuuluu parikymmentä.

Electrolux logo

Asioita, joita ottaa huomioon tehosekoitinta ostaessa

Tehosekoitin on kätevä kodinkone, koska sillä valmistuu niin taikinat, smoothiet, vauvanruoat, sosekeitot, drinkit, mehut kuten jauhotkin. Tehosekoittimia löytyy markkinoilta satoja eri malleja, joten täydellisen tehosekoittimen löytäminen omiin tarpeisiin voi olla haastavaa. Hinnat vaihtelevat eri mallien ja merkkien välillä paljon. Ostotilanteessa tulee miettiä, kuinka suuria määriä tehosekoittimella valmistetaan, tarvitseeko sen kestää myös kuumaa tai halutaanko tehosekoittimella valmistaa esimerkiksi smoothieita jäisistä ainesosista. 

Electrolux-tehosekoittimia

Electrolux Good To Go

Good To Go tehosekoitin kuuluu Electroluxin halvimpiin malleihin. Sillä voi valmistaa smoothiet kätevästi suoraan 600ml muovipulloon, joita paketissa tulee kaksi. Good To Go -tehosekoitin on siis suunniteltu etenkin smoothieiden valmistamiseen ja se lupaa murskata myös jäiset marjat jahedelmät. Watteja tässä tehosekoittimessa on 300. 

Asiakaskokemusten mukaan Good To Go on kätevä, sillä juomat on helppo ottaa mukaan. Myöstiskaaminen on helppoa, eikä turhaa tiskiä tule isosta kannusta. Jäisten marjojen murskaaminenon asiakkaiden mukaan työlästä ja smoothieen jää usein paakkuja. Edulliseksi tuotteeksi kuitenkin hyvä ja toimiva.

Electrolux ESB7300S

Electrolux ESB7300S

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 1.65 litra
Tyyppiv: Blenderi
Teho: 900 W

Keskihintaisia, alle sadan euron tehosekoittimia Electroluxilta löytyy vähän. ESB7300S tehosekoitin sijoittuu keskihintaisen tehosekoittimen yläpuolelle yli sadan euron hinnalla. Siinä on tehoja 900 wattia ja lasikannun tilavuus on 1,65 litraa. Tämän tehosekoittimen kaikki varusteet kestävät astianpesukonetta ja terä on helposti irrotettava. Laitteessa on neljä toimintoa: nopeudensäätö, smoothie, jäänmurskaus ja pulssitoiminto. 

Arvostelujen mukaan ESB7300S on tehokas ja ulkonäöltään kaunis. Se on tukeva ja helppo pitää puhtaana sekä murskaa myös jäiset ainesosat tehokkaasti. Laite on äänekäs, kuten useimmat muutkin tehosekoittimet.

Electrolux Explore 7

Explore 7 kuuluu Electroluxin tehosekoittimien kalleimpaan hintaluokkaan, mutta pysyy silti parin sadan euron paikkeilla. Watteja Explore 7 -tehosekoittimessa on 1200 ja muovikannun tilavuus on 2,2 litraa. Laitteessa on kolme tehotasoa ja neljä automaattista ohjelmaa: smoothie, jäänmurskaus, juoma sekä keitto. Pakkauksen mukana saa mehusuodattimen, matkapullon sekä monitoimisilppurin. Tehosekoitin on varusteltu kosketusnäytöllä. 

Monien asiakkaiden Explore 7 -tehosekoitin on hajonnut muutaman kuukauden käytön jälkeen. Positiivista palautetta se on saanut astianpesukoneen kestävästä ja kevyestä kannusta.

Vastaavia tehosekoittimia muilta merkeiltä

OBH Nordica Smoothie Twister

Smoothie Twister -tehosekoitin sijoittuu hintaluokassa Electroluxin Good To Go -tehosekoittimenkanssa samaan luokkaan. Nimensä mukaan se on tarkoitettu erityisesti smoothieiden tekemiseen. Tehosekoitin on kätevä kiireisille, sillä sen mukana tulee kaksi 600ml muovista pulloa, joihin smoothie valmistetaan suoraan. Tällöin smoothie on helppo ottaa mukaan evääksi.Tehoja Smoothie Twisterissä on 300 wattia eli saman verran kuin Electroluxin vastaavassa.

Asiakkaiden arvioiden mukaan Smoothie Twister on hinta-/laatusuhteeltaan kohdallaan. Laite onkätevä, sillä tiskattavia osia ei ole paljoa ja osat kestää pesukonetta. Lisäpulloja on mahdollista ostaa erikseen. Tehot riittävät smoothien valmistamiseen. Kritiikkiä Smoothie Twister on saanut siitä, ettei laite pyöri itsestään, vaan pulloa pitää painaa alaspäin käytön ajan. Kova ääni ja pullojen huono laatu on myös mainittu arvosteluissa. 

Nutri Ninja BL450

Ninja Nutri BL450

Katso hinta: Hintaopas.fi

Tilavuus: 0.65 litra
Tyyppiv: Blenderi
Teho: 900 W

Nutri Ninjan BL450 -tehosekoitin kuuluu samaan hintaluokkaan Electroluxin ESB7300S -tehosekoittimen kanssa. Nutri Ninjan tehosekoittimessa on 900 wattia ja pakettiin kuuluu 500mlja 600ml kannut, jotka toimivat kätevästi myös mukaan otettavina pulloina. Osat ovat konepestäviä. 

Arvostelujen mukaan mukaan otettavat pullot ovat käteviä eikä turhaa tiskiä tule. Se murskaa kaikki ainesosat silkkiseksi eikä paakkuja jää. Pullojen korkit kuitenkin vuotavat todella nestemäisiä juomia helposti.

Wilfa Powerfuel BPF-1200B

Powerfuel BPF-1200B kuuluu samaan luokkaan Electroluxin Explore 7 kanssa. Tehosekoittimenmoottori on 1200 wattia, eli saman verran kuin Explore 7 -tehosekoittimessa. Laitetta voi käyttääjopa kymmenen minuuttia ilman moottorin ylikuumenemista. Sen survin on varustettu lämpömittarilla, joka pitää keitot kuumina ja smoothiet kylminä. Lasikannu kestää lämpöä sataanasteeseen saakka. Esiasetettuja ohjelmia tehosekoittimessa on kolme; smoothiet, keitot ja kasvisjuomat sekä näiden lisäksi jäiden murskaamiseen tarkoitettu pulse-ohjelma. 

Asiakasarvostelujen mukaan Powerfuel on hiljainen tehosekoitin, jolla on pitkä käyttöaika. Se ei kuumene, mutta pitää kuumat ruoat kuumina ja kylmät kylminä. Powerfuel on myös monia hintaluokkansa tehosekoittimia nopeampi ja tehokkaampi. Laite kestää konepesua, kuten Wilfanalempienkin hintaluokkien tehosekoittimet. Powefuel tehosekoittimella voi olla hidasta ja vaikeaasekoittaa tahmeita ja paksuja raaka-aineita, esimerkiksi raakakakkuja valmistaessa.

Lopuksi

Jos Electroluxin valikoimasta löytyy tehosekoitin juuri sinun kriteeriesi mukaan, suosittelen sen testaamista. Electrolux on kokenut kodinkoneiden valmistaja, joten heidän tuotteen ostaminen on varma valinta. Tästä linkistä pääset tutkimaan Electroluxin tehosekoitinvalikoimaa.

Sirja

Sirja

Kirjoittaessa kehität sekä taitojasi, että tietojasi sekä mielikuvitustasi. Olen aina kirjoittanut, ja se on auttanut minua tutustumaan uusiin puoliin itsessäni sekä lisännyt itsevarmuutta. Tänä päivänä blogien avulla kaikki kirjoitukset ja artikkelit ovat kaikkien saatavilla, jotka haluavat tutustua ja oppia uusia asioita. Haluan herättää keskustelua sekä vaihtaa erilaisia näkemyksiä aiheesta kanssanne, tervetuloa tutustumaan blogiini.

Leave a Replay

Blenderi.fi

Sivuston tarkoitus on vertailla markkinoilla olevia tehosekoittimia ja muita kodin sähkölaitteita. Toivottavasti vertailumme ja taustatyömme auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman laitteen ja olet sen käyttöön tyytyväinen.

Viimeisimmät Artikkelit

Tilaa Blenderi.fin uutiskirje